Loading...
Over Moon2019-03-14T17:31:55+00:00

LAAT MIJ JOU HELPEN

Rouw en verlies, we krijgen er allemaal, vroeg of laat in ons leven, mee te maken. Denk daarbij aan het overlijden van een dierbare, maar ook aan een echtscheiding, verlies van werk of door gezondheidsredenen. Dit verandert van de één op de andere dag je leven. Vaak gaat het “gewone” leven gewoon door en probeer je de draad zo goed als het gaat weer op te pakken. Soms ontbreekt de ruimte om er de tijd voor te nemen en tegelijkertijd is dat ook ongrijpbaar, want hoe doe je dat dan op het moment dat het in het hoofd en in jouw lichaam nog een rollercoaster is?

Laat mij jou helpen

Ik stel me graag aan je voor. Mijn naam is Mona Hiddink, 48 jaar en woon in Doetinchem samen met mijn dochter Pien. Mijn passie is om mensen te helpen die te maken krijgen met rouw of verlies. Het is ontstaan na mijn eigen ervaring, nu zo’n elf jaar geleden.

Ineens stond mijn wereld en die van onze dochter op zijn kop. Mijn partner, haar papa, overleed plotseling en wij bleven achter met een groot gemis en verdriet. Onze dochter was toen 3,5 jaar oud. Ook ik heb de draad na zijn overlijden, met behulp van mensen om mij heen, zo goed en kwaad als het ging weer geprobeerd op te pakken. Zeker ook voor onze dochter. En uiteindelijk heeft deze ervaring mij ook sterk gemaakt en mij op de weg gezet naar mijn passie om andere mensen te helpen met rouw en verlies.

In 2015 heb ik een coachopleiding afgerond, waarna ik me ook graag wilde specialiseren in rouw- en verlies, waardoor ik me nu ook gediplomeerd rouw- en verliesbegeleider mag noemen.

Kernwoorden voor mij zijn: gevoelsmens, betrokken, persoonlijk en betrouwbaar.

Contact

Voor persoonlijk contact kun je mij bellen, een whatsapp berichtje sturen of mailen.

06 43 15 14 65 | info@moon-rouwenverlies.nl

Moon. rouw en verliesbegeleiding 2019 | algemene voorwaarden | KvK 73446629